top of page
ROES Website 14
ROES Website 8
ROES Website 2
ROES Website 4
ROES Website 9
ROES Website 7
ROES Website 5
ROES Website 3
ROES Website 1
ROES Website 6

ROES Sponsoren

Als iedereen een steentje bijdraagt... 

Vele handen maken licht werk, zo denken we er ook bij Muziektheater ROES over. Leden doen veel om hun eigen productie zo goed, mooi en leuk mogelijk uit te kunnen voeren. Ze repeteren niet alleen heel erg hard maar zorgen daarna vaak zelf ook nog voor onderdelen binnen het decor of kleding.

 

Zou jij Muziektheater ROES hierbij wel willen steunen? We hebben een aantal opties voor je op een rijtje gezet!

ROES SponsorKliks

Je kunt Muziektheater ROES gratis sponsoren. Hoe? Super simpel!

Bestel via de SponsorKliks-pagina van Muziektheater ROES bij alle bekende webwinkels waar u normaliter ook al koopt. Van alle aankopen wordt een commissie maandelijks aan ROES uitbetaald! U betaalt niets extra!

Koop via deze link uw online aankopen bij meer dan 300 winkels en u sponsort gratis Muziektheater ROES! 

Vrienden van ROES

Stichting Muziektheater ROES doet er alles aan om prachtige producties op te planken te zetten. Voor een kleine bijdrage kunt u een vriend worden van ROES en maakt u het mede mogelijk om met onze lessen en producties door te gaan.

Wellicht wilt u een bijdrage leveren aan culturele activiteiten in de omgeving van Prinsenbeek en Breda. Of misschien speelt er een familielid, vriend, vriendin of bekende mee bij ROES en gun je hem of haar de middelen om een prachtige voorstelling neer te zetten.

 

Stichting Muziektheater ROES verwelkomt u graag als vriend omdat u de financiële basis vormt voor het verwezenlijken van de doelen en dromen van de stichting. We willen graag een vaste vriendenkring opbouwen en werken aan toekomst vol theater!

"Vriend van ROES" worden kost slechts 25 euro per jaar.

Maar een vriendschap komt van twee kanten:

- Als vriend van ROES blijf je als eerste op de hoogte van alle nieuwtje via een nieuwsbrief of email.

- Als vriend van ROES ontvang je gratis een (digitaal) programmaboekje.

- Als vriend van ROES zijn er speciale repetities waarbij je aanwezig mag zijn en als eerste de voorgang ziet van de verschillende producties.

ROES Vrijwilliger of ROES Bestuur

Ben jij goed met hout? Of stof? Vind je het leuk om creatief bezig te zijn? Niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan zijn we op zoek naar jou! 
Voor alle groepen van Muziektheater ROES zijn we op zoek naar extra handjes. Denk hierbij aan timmermannen, klusjesmannen, kledingnaaisters of stagehands die helpen tijdens de voorstellingen. 

Vind je het leuk om met een groep gezellige mensen te werken aan mooie projecten waarbij gezelligheid voorop staat?

Meld je dan nu aan als ROES Vrijwilliger!

ROES Sponsor

Stichting Muziektheater ROES is altijd hard op zoek naar sponsoren met een kloppend hart voor theater en muziek, die de musicalproducties met een financiële bijdrage willen ondersteunen. Er zijn verschillende sponsormogelijkheden of we maken en passend plaatje specifiek voor uw bedrijf.

 

Interesse of meer informatie?  Vul het ROES Sponsor formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

 

 

 

Deze sponsoren gingen u voor:

bottom of page