top of page
ROES Website 14
ROES Website 8
ROES Website 2
ROES Website 4
ROES Website 9
ROES Website 7
ROES Website 5
ROES Website 3
ROES Website 1
ROES Website 6

ROES Groepen

Voor iedereen een geschikte groep!

Natuurlijk heeft de één meer talent dan de ander of is de ene persoon extraverter dan de ander. Het is aan ons om de juiste spiegel voor te houden, zodat mensen zichzelf leren zien door andere ogen en wellicht talenten ontwikkelen of ontdekken. We hebben getracht een indeling te maken op leeftijd, zodat mensen in de veiligheid van deze groep mogen vallen en opstaan. En al zal niet iedereen de ambitie hebben om elke dag in het theater te willen staan, wel willen we de kans bieden aan iedereen, dus ook aan uitzonderlijke talenten, om te groeien als acteur, danser en of zanger. En daarbij: jong geleerd is oud gedaan!

 

De lessen bij ROES bestaan uit zang, dans en acteren. De ene les zal meer de focus liggen op zang, de andere keer meer op dans of acteren. De diversiteit maakt het juist ontzettend leuk, vinden wij! Denk bij de invulling van de lessen bijvoorbeeld aan liedinterpretatie, zangtechniek, koorzang, duetten, monologentraining, improvisatie, theatersport en tekstbeleving en verschillende dansstijlen. Dit alles aangepast naar het niveau en of de leeftijd van de deelnemer.

Ondertussen werkt elke groep toe naar een voorstelling om zich aan het einde van het seizoen te presenteren.

 

Ondertussen wordt er ook gewerkt aan tussentijdse concertjes of presentaties.

Een vaste hoofdvakdocent wordt verbonden aan een vaste groep, hoewel we zeker multi-inzetbaar zijn en elkaar groepen eens kunnen 'overnemen'. Zo leren jullie ons allemaal kennen en wij jullie!

ROES Groepen

 

ROES Mini's

ROES Kids

ROES Jeugd

ROES Jeugd Selectieklas

ROES Volwassenen

ROES Zangles

bottom of page