top of page
ROES Website 14
ROES Website 8
ROES Website 2
ROES Website 4
ROES Website 9
ROES Website 7
ROES Website 5
ROES Website 3
ROES Website 1
ROES Website 6

Rowan Boele

Docent Zang, ROES Jeugd & ROES Volwassenen

Hoi, ik ben Rowan en ik ben een echte muziekliefhebber!

Mijn liefde voor muziek zat er al vroeg in. Als klein meisje wist ik al dat ik op de planken wilde staan en zo begon het flink te kriebelen toen we op de basisschool gingen oefenen voor de groep 8 musical. Vanaf dat moment waren muziek en musical niet meer weg te denken uit mijn leven. Op de middelbare school heb ik met meerdere musicals meegedaan.

Al vanaf het begin ben ik betrokken bij Muziektheater ROES, als bestuurslid én als deelnemer. Ik heb verschillende producties en diverse rollen gespeeld. Maar ik wilde meer. In 2017 besloot ik mijn zangtechniek naar een hoger niveau te brengen door een officiële opleiding van Complete Vocal Technique te gaan volgen in Amsterdam. Deze heb ik met succes afgerond en ben trots bezitter van het diploma CVT 1-year Singer Course. 

 

Ook zocht ik naar extra projecten om te blijven zingen, waaronder een speciale "Nederlandse mogelijkheid" om diploma's te halen aan de University of West London. In 2019 behaalde ik mijn diploma voor 'Music Theatre in Performance' aan de West University of London.

Ik vind het ontzettend leuk om kinderen en volwassenen verder te helpen in hun zang, liedinterpretatie en spel. En kijk er onwijs naar uit om dit seizoen iedereen een stapje verder te krijgen in zijn of haar ontwikkeling op gebied van alle van zang en spel.

bottom of page