top of page
ROES Website 14
ROES Website 8
ROES Website 2
ROES Website 4
ROES Website 9
ROES Website 7
ROES Website 5
ROES Website 3
ROES Website 1
ROES Website 6

Richard Spijkers

Docent ROES Jeugd

Richard Studeerde Muziektheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, conservatorium. Eerder studeerde hij aan de MAF. In 2015 diplomeerde hij voor The London College of Music (LCM), Performing Arts..

Hij speelde grote rollen in o.a. The Full Monty, les Misérables, Beauty and the Beast, Carmen, Kuifje, Romeo  en Julia , Passion en Bonifatius de Musical. Ook vertolkte hij Captain Hook in de wereldtour van ‘Peter Pan, the Never Ending Story’.

Vanaf september (2018) zal hij de rol van Koning Triton op zich nemen in Van Hoorne’s “De Kleine Zeemeermin”. Verder is hij een veel gevraagd solist bij concerten en evenementen.

Richard speelde de rol van Teddy in de bioscoopfilm ‘Pestkop’  (2017), de rol van Leila in ‘Kamer 24’  (2018) met o.a. Peter Faber en  verschijnt hij in het najaar van 2018 in de bioscoopfilm ‘Het geheim van Sophia’, met o.a. Pamela Teeves en Jada Borsato.

Ook op TV is hij geregeld te zien geweest in series als “Dagboek van een Callgirl”, GTST, ONM en “Rozengeur en WodkaLime”, “Overspel”, “Beschuldigd” en “Verborgen Verhalen”. Ook in commercials kunt u hem herkennen.

 

Verder is hij gastdocent bij Lucia Marthas, dansacademie en is hij docent aan verschillende ROC’s Leisure en Hospitality en het Markland College te Zevenbergen.

bottom of page