top of page
ROES Website 14
ROES Website 8
ROES Website 2
ROES Website 4
ROES Website 9
ROES Website 7
ROES Website 5
ROES Website 3
ROES Website 1
ROES Website 6

Danielle von Stockhausen

Artistiek Team

Daniëlle begon haar carrière als danseres en dansdocent. Later werd zij steeds meer de allround entertainer die ze tot vandaag is bij bv. ‘De Nacht van de Natte Zakdoek’ en ‘Masters of Entertainment’.

 

Ze is tevens een veel gevraagd solist bij evenementen. Echter wist zij zich steeds meer te specialiseren en ontwikkelen tot de regisseuse van grote Promconcerten, bedrijfsfeesten, bedenker van ‘Theater op maat’ voor het bedrijfsleven, muzikale initiatieven voor Events van formaat zoals “Bavel is Music” en was zij mede verantwoordelijk voor de regie van vele Spanjaardsgatconcerten. 

Juist door deze expertise, haar enorme kennis van entertainment in de breedste zin van het woord en door haar accurate en doortastende manier van opereren, weet zij vele disciplines samen te brengen. Ze overziet wat een Stichting als ROES nodig heeft en is de juiste toevoeging op de ander van dit duo: Richard.

In een ver verleden zijn ze elkaar als spelers al eens tegengekomen bij ‘Lucky Lips’ dat eind jaren ’90 zeer populair was in ‘entertainment-land’. Ze konden toen niet bevroeden dat Daniëlle met haar zeer brede ervaring in entertainment en Richard vanuit het theater, films en TV, zij een krachtig duo zouden vormen als artistiek leiders van deze groeiende stichting.

 

Ondertussen hebben ze al behoorlijk wat concerten geregisseerd, maar belangrijker nog: zij bepalen samen de creatieve en artistieke koers van muziektheater ROES, bijgestaan door docenten en bestuur.

bottom of page