top of page
ROES Website 14
ROES Website 8
ROES Website 2
ROES Website 4
ROES Website 9
ROES Website 7
ROES Website 5
ROES Website 3
ROES Website 1
ROES Website 6

 Muziektheater ROES

Geheel vrijwillig

Stichting Muziektheater ROES zorgt er al meer dan 5 jaar voor dat kinderen en volwassenen hun passie voor musical en optreden extra kunnen ontwikkelen. Dit zou niet mogelijk zijn zonder alle vrijwilligers die voor de stichting belangeloos hun tijd en energie steken alles wat te maken heeft met het organiseren de lessen en producties. 

Denk niet alleen aan alle vrijwillige ouders maar ook het bestuur van de stichting bestaat uit alleen maar vrijwilligers! 

Zonder hun passie en energie was het nooit mogelijk geweest om Muziektheater ROES te krijgen en houden waar we nu staan, onze enorme dank hiervoor!

Nieuwsgierig naar het ROES Bestuur of Artistiek Team wat ervoor zorgt dat wij ieder seizoen weer tot een feestje kunnen maken voor onze deelnemers? Bekijk de koppen op deze pagina!

 

Vele handen maken ligt werk!

Wil jij ook een steentje bijdragen als ROES Vrijwilliger of je aanmelden voor ons bestuur? Ben je goed in make-up, kleding, foto's maken en bewerken, social media of iets anders waarvan je zeker weet dat ROES jouw hulp daarbij nodig heeft...

Meld je HIER aan! 

bottom of page